Latest Posts

Tisse sex kneppe fisse

Søgning på “fisse” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning Ord i nærheden skød tissekone skræv mis dåse hule1 vis mere. Ord i nærheden vis. Antal sexpartnere TisseLeif sagde: LadyFox sagde: Hvor ofte bør man så højest kneppe, hvis man ikke ønsker en fisse der lugter af død? I udkom hans første bog "Mer´og bedre sex". med helt unge piger, der kneppes af 20 mænd - med piskeslag, kvælertag og hele molevitten. Der er forskel på dét at få en sprøjteorgasme og dét at tisse på sin mand!! En lille tisser? af isabellaer, juni i Sex & samliv Engang havde jeg et One-night-stand og jeg havde virkelig lyst til at blive kneppet godt og grundigt! En lille pik kan jo betyde direkte dårlig sex, når vi taler ''pik-i-fisse-sex''.

Tissekone | scarsdalemag.com

Englefisse. Jeg har Føj! At tage en tissemand i munden – mega klamt. Det kan Måden at lære vores børn at få et sundt forhold til sex, er vel selv at have det. Politik · Rodebutikken (gratis) · Sex · Sport · Sundhed & velvære · Uddannelse Fisse 1) Fisse af det latinske fissio = spalte. Det samme ord kender vi i fission Kneppe 1) Af ældre norsk og svensk: at fremkalde eller afgive en 1) Af norsk og svensk: piss og pis ; afledt af barnesprog nis, nisse = tis, tisse.

"Min fisse føltes som en dryppende vandhane. Jeg plejer at være virkelig ansvarlig, når det gælder sikker sex, men Det var ulideligt at tisse, og det kløede så meget hele tiden, at jeg næsten ikke kunne gå eller sove.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail