Latest Posts

Billig tantra massage tantra massage til mænd jylland

Nyttig information før din massage i Tantra Templet: Før du booker en tid i du gerne vil have massage af en mand eller en kvinde - du er også velkommen til at. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der. Tantra massage til mænd og kvinder. TantraMove Århus. TantraMove ved Inge Arunima tilbyder tantramassage, tantra undervisning og workshop, tantra for par. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Tag på rejse ind i dig selv og mærk hvordan tantra massage kan åbne nye døre til den livskraft og seksualitet, der ligger under lagene af regelbundet adfærd. Uddannelse. Indehaver af følgende uddannelser: - Tantramassage. Taomassage. Lingam/Yoni-massage. - Rosenberg teknik/. Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus,prostata (mand)/skede.

Tag på rejse ind i dig selv og mærk hvordan tantra massage kan åbne nye døre til den livskraft og seksualitet, der ligger under lagene af regelbundet adfærd.

Uddannelse. Indehaver af følgende uddannelser: - Tantramassage. Taomassage. Lingam/Yoni-massage. - Rosenberg teknik/. En Tantra massage kan hos en seriøs Tantriker opleves som en meditation over sin egen Link til: Tantramassage til mænd og til Tantramassage til kvinder.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail