Latest Posts

Verdens længste pik sexlege

Verdens længste penisser på 17,9 cm i erigeret tilstand tilhører mænd i Den Demokratiske En lang penis er dog ikke afgørende for god sex. Sex og samliv Skrevet af DAGENS | | Verdens officielt længste penis skulle eftersigende være 34 centimeter lang og 16 cm bred, da den blev. Med en penis på 48 centimeter har han aldrig formået at gennemføre et samleje. Men nu får han tilbud om at være med i pornofilm. En læge påstår, at verdens største tissemand ikke er så stor, som med verdens største penis: 'Kvinderne er for bange til at have sex med mig'.

Manden med verdens længste penis har fået vildt jobtilbud – Ekstra Bladet

Den nuværende mexicanske penis-konge Robert Esquivel Cabrera har verdens længste penis på hele 48 centimer, mens nr. 2 på listen den. En læge påstår, at verdens største tissemand ikke er så stor, som med verdens største penis: 'Kvinderne er for bange til at have sex med mig'. Sex og samliv Skrevet af DAGENS | | Verdens officielt længste penis skulle eftersigende være 34 centimeter lang og 16 cm bred, da den blev.

Den årige mexicaner har kun forsøgt at have sex to gange i sit liv - begge Video thumbnail for Viralt: Manden med verdens længste negle.

Sex og samliv Skrevet af DAGENS | | Verdens officielt længste penis skulle eftersigende være 34 centimeter lang og 16 cm bred, da den blev. En læge påstår, at verdens største tissemand ikke er så stor, som med verdens største penis: 'Kvinderne er for bange til at have sex med mig'.

Jonah Falcon er indehaver af verdens største penis. berømmelse, for Falcon er nemlig erklæret indehaver af verdens længste penis. Jonah Falcon er biseksuel og anslår, han har haft sex med mere end personer.

Sex og samliv Skrevet af DAGENS | | Verdens officielt længste penis skulle eftersigende være 34 centimeter lang og 16 cm bred, da den blev.

Han vil meget hellere være manden med den største penis i verden. Hvad skal man egentlig med en halv meter lang penis, hvis man ikke kan dyrke sex med den. Jeg er berømt, fordi jeg har den længste penis i verden.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail