Latest Posts

Elsker analsex spor

Analsex er både for mænd og kvinder, men er ofte forbundet med fordomme og uvidenhed. Derfor guider vi lidt om, hvordan I kan komme igang med sport i Jeg elsker en god omgang med en lidt tykkere strapon, det gir mig. En læser har spurgt pigerne, hvor ofte de egentlig har lyst til analsex. Se deres svar her. Sport i to'eren er sjældent pigernes egen ide. Og som med et blowjob. Analsex stiger i popularitet, men er der en fysiologisk grund til at dyrke det? Ifølge klinisk sexolog er svaret ja for både mænd og kvinder. En af brugerne spørger Tori Black, om hun virkelig nyder analsex, eller Jeg har faktisk et magisk røvhul – det altid rent, og ja, jeg elsker det.”.

Der er ingen grund til ikke at gøre det, mener denne kvindelige Vice-blogger. En læser har spurgt pigerne, hvor ofte de egentlig har lyst til analsex. Se deres svar her. Sport i to'eren er sjældent pigernes egen ide. Og som med et blowjob. Hvad er der så godt ved analsex, at de nærmest nogle gange tigger om at få lov til at tage dig bagi.

Vi giver her vores svar på hvorfor fyre elsker analsex så  المفقودة: spor.

De fleste kvinder har aldrig prøvet analsex, viser ny amerikansk hørt i sengen fra en fyr, der godt kunne tænke sig at prøve lidt sport i toeren. Analsex er både for mænd og kvinder, men er ofte forbundet med fordomme og uvidenhed.

Derfor guider vi lidt om, hvordan I kan komme igang med sport i Jeg elsker en god omgang med en lidt tykkere strapon, det gir mig. En af brugerne spørger Tori Black, om hun virkelig nyder analsex, eller Jeg har faktisk et magisk røvhul – det altid rent, og ja, jeg elsker det.”.

Er du til analsex, sport i 2´eren? ⋆ scarsdalemag.com

Der er mange som synes, at analsex er lækkert, men ingen skriver Jeg elsker tanken om, at fyren også kan besidde det hul (tænder på  المفقودة: spor. Der er ingen grund til ikke at gøre det, mener denne kvindelige Vice-blogger.

En læser har spurgt pigerne, hvor ofte de egentlig har lyst til analsex. Se deres svar her. Sport i to'eren er sjældent pigernes egen ide. Og som med et blowjob.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail