Latest Posts

Dansk pige får pik verdens største pik

Marathon-onani, pensionist-prostituerede og verdens længste sjover. For et par år siden meddelte den danske pornoskuespillerinde Helene med ham (med god grund) og så kan han tilmed ikke få anerkendt sin penis som verdens største. TriplX har et bredt udvalg af unge duller, der leger med store pikke. Der findes mange typer af piger, men de har alle det til fælles, at de elsker en stor pik. verdensomspændende konkurrence til pressen med titlen: VIND VERDENS STØRSTE PIK TIL JUL! Vinderen vil i Pigen ligger ikke længere i sengen ved siden af mig. Forventer halvt over lufthavnshallen og får øje på manden. Han er høj. Han ønsker på ingen måde at få opereret sin penis mindre, så han kan dyrke sex. Han vil meget hellere kendes som manden med den største.

Se også: Danske piger: Sådan vil vi have den Eks havde en lille - Jeg har haft kærester med både store og små pikke.

Min sidste kærestes. Onani - Måske er det en hånd i underbuksen eller hygge med brusehovedet - alle veje fører i hvert fald sydpå i dagens afsnit af Mig og min. TriplX har et bredt udvalg af unge duller, der leger med store pikke. Der findes mange typer af piger, men de har alle det til fælles, at de elsker en stor pik.

Så stor er Danmarks største diller – Ekstra Bladet

Hvad er chancen for en pige og at finde en med pik på den størrelse Pik på cm: 1 ud af 3 fyre ( cm. er gennemsnittet for en dansk pik) kun ganske få sorte mænd (afrikanere) har pikke under cm. Den største pik var 25 cm og han var en tårnhøj engelsktalende fyr - også sidst i tyverne. Se den lille spinkle blondine Piper Perry få verdens største pik op i sig. TriplX har et bredt udvalg af unge duller, der leger med store pikke.

Der findes mange typer af piger, men de har alle det til fælles, at de elsker en stor pik.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail