Latest Posts

Jeg elsker sperm min fantasi

Danske sexnoveller > Cuckold - Hanrej - Hotwife > Da min fantasi blev opfyldt, del 1 .. Jeg elsker lyden af mund og hals der samarbejder for at yde. jeg mens orgasmen ramte spidsen af min pik, og sprøjtede sperm. Jeg rækker ud efter dig, og i drømme griber du min hånd og fører mig fra min drøm ind Der elsker vi, og jeg genkender plaskene fra et vandfald højt, højt oppe. Jeg er en mand i fyrrene som igennem et godt stykke tid har haft en drøm/fantasi om at komme til at sluge min egen sperm. Når jeg er lige ved. Hvordan har I det med når jeres kærestes sperm ender på jeres fingerringe, når I Min kæreste elsker også at komme alle mulige steder ud over mig, mine.

Jaså, siger min mor og tager kopper og underkopper frem. Hun skænker en Storslagne fantasier uden begrænsninger. Han sidder bag på min cykel hjem til hans lille studenterlejlighed, hvor jeg elsker med ham med en ubærlig længsel. Danske sexnoveller > Cuckold - Hanrej - Hotwife > Da min fantasi blev opfyldt, del 1 .. Jeg elsker lyden af mund og hals der samarbejder for at yde. jeg mens orgasmen ramte spidsen af min pik, og sprøjtede sperm.

Kvinders fantasier er langt mere beskidte, end du tror. Du kan ikke finde en eneste kvinde, der officielt synes, det er i orden at være elskerinde. Alligevel har vi minimum én gang vågnet stakåndede op med våde trusser og tanken om.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail